واحد های صنفی آسیب دیده از کرونا و زلزله به چرخه فعالیت باز می گردند/ارائه تسهیلات ارزان قیمت به واحد های صنفی و اماکن گردشگری
واحد های صنفی آسیب دیده از کرونا و زلزله به چرخه فعالیت باز می گردند/ارائه تسهیلات ارزان قیمت به واحد های صنفی و اماکن گردشگری
فرماندار شهرستان دنا از کمک و ارائه تسهیلات ارزان قیمت به اصناف آسیب دیده از زلزله و کرونا در این شهرستان خبر داد.

به گزارش صبح دنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری دنا جلسه کار گروه اشتغال به ریاست عبدالحمید پناهی فرماندار دنا،باحضور حسن پور مدیر عامل صندوق کارآفرینی امیداستان،ایلخانی بخشدار مرکزی،فرد شهردار سی سخت با عنوان دستور کار حمایت صنوف و صنایع آسیب دیده از زلزله اخیر برگزار شد.

خوش خبر تر از همیشه این بار پناهی جدی تر وارد کار زار ساماندهی صنوف شد و همچون گذشته در حرکتی جهادی از مدیران شهرستان خواست تا کمک کنند یکبار دیگر صنوفی که معیشت آنها در زلزله شبانه قطع شده دوباره به چرخه فعالیت برگردند.

فرماندار دنا گفت: زمستان ۹۹ یادآور خاطرات قفل شدن چرخه اقتصاد در شهرستان بوده ۹۰درصد زیرساخت تولیدی اقتصادی،صنایع کوچک و بزرگ،صنوف دچار خسارت و اکثرا که با تخریب اموال همراه بوده،عملا کسب و کار آنها تعطیل شده است.

پناهی با اشاره به ظرفیت های خاص دنا گفت:این شهرستان بعنوان گلوگاه سبز کشاورزی دومین سطح زیر کشت محصولات باغی،از نظر کشاورزی دارای پتانسیل کشوری بوده است.

وی اظهار داشتند و گفتند:رشد و توسعه صنعت به اشتغال کمک می کند در این حوزه ۴ روستای مورد هدف گردشگری مرکز ثقل صنایع دستی سادات محمودی گلیم و جاجیم ،اماکن تفریحی و گردشگری دنای استوار بوده است.

رئیس کار گروه اشتغال دناگفت:متاسفانه با شروع موج کرونا علاوه براینکه خیلی از مشاغل آسیب دیده زلزله به مشکلات آنها اضافه گردیده است نیاز است با تدابیر لازم و برنامه ریزی مدون کسب و کارهایی که دچار آسیب دیده در قالب تسهیلات حمایت گردند.

پناهی با اشاره به فشارهای اقتصادی به مردم در اثر تحریمها ظالمانه گفت:کشور در شرایط سختی قرار گرفته است تا حرکت جهادی همکاری و مشارکت همه دستگاهها می طلبد یاری گر مردم باشیم.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون که صندوق کارآفرینی امید با داشتن برنامه حمایت از توسعه طرحهای تولیدی.کسب کار های آسیب دیده از زلزله وارد کارزار حمایت شده است نیاز است که با شناسایی مشاغل در حوزه صنعت و معدن،طرحهای کشاورزی،شیلات،باغات برای ثبت نام به حوزه ادارات ذیربط خود مراجعه کنند.

حسن پور مدیر کارآفرینی امید استان در این نشست گفت:خوشبختانه اولویت اصلی مسولین شهرستان حمایت از مشاغل آسیب دیده زلزله اخیر بوده است و آمادگی کامل داریم که دراین راستا تسهیلات لازم در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

حسن پور اولویت اصلی را با مشاغلی دانست که اکثرا
تک شغلی و دارای مجوز کسب و کار و شرایط سنی کمتر از ۶۵ سال بوده است.

تصمیمات اتخاذ شده در کار گروه اشتغال شهرستان دنا
تمامی افرادی که کارگاهها، مشاغل خانگی و صنوف آنها دچار خسارت گردیده است جهت اخذ تسهیلات ارزان قیمت ۴ درصدی به ادارات مربوطه خود مراجعه نمایند.

در ضمن مقرر شد کسانیکه از صندوق کارآفرینی امید قبلا تسهیلات دریافت کرده اند بازپرداخت آنها به مدت ۶ ماه استمهال شود.

یکی دیگر از تصمیمات این جلسه بومی سازی واحد های مسکونی در کریک و دیگر نقاط شهرستان با ارائه تسهیلات ارزان قیمت از طریق صندوق کارآفرینی امیداستان بود.